Участникът в шоуто Стани богат Ирина Василевска тази вечер продължава участието

...
Участникът в шоуто Стани богат Ирина Василевска тази вечер продължава участието
Коментари Харесай

Участничка в Стани богат мечтае да отиде в Африка, където хората пият кравешка кръв вместо вода, но са щастливи

Участникът в шоуто " Стани богат "  Ирина Василевска довечера продължава присъединяване си в надпреварата за познания, откакто нощес тя доближи до 1500 лв. без да употребява нито един жокер. 

Василевска е правист, изкачила е Килиманджаро, приключенец е, мечтае да стане преподавател в Африка, била е в Индия няколко пъти, показа я Михаил Билалов. 



Не ми е още напълно ясна концепцията за учителка в Африка, с изключение на в напълно началното обучение, тъй като с науките, от които разбирам, няма по какъв начин. Но на въпроса за какво - тъй като Африка е едно от тези места, на които на хората им е извънредно мъчно. Дори нямат вода за пиянство. Знаем, че масаите пият вместо вода кръвта на кравите и без значение от това те са толкоз щастливи, излъчват такава естетика с околния свят, че със сигерност имаме какво да научим от тях, разяснява участничката. 



Макар предната вечер да трошеше въпросите като семки, през днешния ден Василевска се запъна още от първия въпрос. След като изгърмя трите си жокера, рискува и даде неверен отговор на въпроса кой е британският крал, който е умрял в борба и са му създали ДНК-анализ. Участничката заложи на нестабилно, прекомерно късно заключи твърда сума и отговаряйки неверно на въпроса, си потегли от шоуто със скромните 500 лв., въпреки да си бе сложила надалеч по-амбициозни цели.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР